Aurelia i dag

 
 


I dag er Aurelia bl.a. tre supererfarne musikere fra hhv. Aarhus, Øst- og Vesthimmerland men det er også, ligeså meget “en tilbagevenden” til en original aureliansk performance, med fokus på selvskrevet musik.


Aurelia er Arly Badstue, som bor i Aarhus. En sangskriver, sanger og guitarist, som skriver sange med indhold. ”Jeg kan li’ at skrive sange, hvor der er elementer, steder, situationer, personer, stemninger fra mit liv, min historie. Ikke nødvendigvis biografiske fortællinger, der synkront følger min livsbane. Men sange, hvor jeg skriver mig hen til det sted, hvor sproget lyrisk, griber eksistens, hverdag, liv, død, barnet, den unge, den nu ældre. Sange til håbet, til hjerterne og sange for stemmerne. Det er vigtigt".


Aurelia er Brian Woetmann, som kommer fra Østhimmerland. Han er multi-instrumentalist og sangskriver. Kendt fra Tradish. I foråret 2017 udgav han ”Nøgne Fødder”. På “Nøgne Fødder” er der klare irske aftryk, men også skandinaviske og andre “root”-stemninger. Dog er der, frem for alt, tale om materiale og lyd, der er personligt og originalt. I Aurelia spiller han bl.a. perkussion og synger kor.


Aurelia er Niels Bonnerup, som kommer fra Vesthimmerland. Han har mange strenge at spille på og en forkærlighed for et mix af den Lanoirske guitarsound og Rickenbacker 12’r. Han er en meget empatisk og intuitiv musiker, som også er sangskriver. Niels er på vej med udgivelse af eget musik. På udgivelsen er der stærke og personlige sange med originale melodier. Glæd jer til den. I Aurelia spiller han fortrinsvis båndløs bas, guitar og synger kor.


I Aurelia fusionerer de tre musikere deres fællesmusikalske forskelligheder i sange, fra Arly Badstues produktion, som også indeholder numre, oversatte til dansk, fra Bjørn Afzelius, Michael Wiehe og andre nordiske sangskriveres repertoire.Ab/Aurelia

 

Fra gademusikant til koncertartist